čtvrtek 26. června 2014

Vylosováno! A Giveaway putují...

... můžete sice skočit rovnou na konec stránky, ale co takhle ještě špetku napětí? :-)


Moc vám děkuji za nádherné komentáře ღ ღ ღ Vytištěné půjdou do mého ateliéru na wall of fame! Velmi si vážím, že můj blog čtete, že se sem vracíte, že se vám u mě líbí. Hřeje mě na srdci, že vám přináší radost, inspiraci, úsměv na tváři, provensálskou pohodu i objevování koutů světa. Cením si času, který zde trávíte listováním stránek a psaním reakcí a pocitů na ně  ღ ღ ღ Ač jsme se v reálném světě nesetkali, vím o vás mnohdy více než o lidech, které denně potkávám. O to větší chuť mám vám osobně poznat, poklábosit u sklenky růžového ve stínu platanů, probrat nevšedně všední dny u kávy a zákusku v mé kavárně v olivovém háji... Doufám, že se mi jednou přání splní!


Postřehy z vašich úžasných komentářů jsem si zapsala do notesu (jak jinak u mě :-) Místo uzlu na kapesníku, co se vám na blogu líbí a přání co byste uvítali. Budu se snažit je splnit. 



Psát častěji? Moc ráda bych! Jsem si vědoma, že v mém blogovém "diáři" jsou občas prázdné listy. Ne že by se nic nedělo... Právě naopak! Je toho tolik, ať už v Provence nebo na konci světa vlevo, že ukrajuji ze spánku, abych mezery zaplnila. Provensálec se mě pak u ranní kávy ptá v kolik jsem šla spát. Mlžím... Koukne na blog (jediné čemu rozumí je čas publikování ;-) A s očima navrch hlavy halasí 3:28! 5:18!!! V tu chvíli je pára stoupající z mé kávy strašně zajímavá ;-)  
Co se mi daří denně, je dokumentovat provensálský, světoběžnický, kulinární a kreativní život a sdílet střípky na Instagramu a Facebooku (ani nemusíte mít účty vlastní, stačí kliknou na odkaz či nově přidané fotky vpravo na blogu). Tak kdyby bylo na blogu pár prázdných dní (budu se snažit aby jich bylo čím dál méně), víte kde mě najít :-)

Více DIY? Určitě! A moc ráda. Tvořit rukama mě náramně baví. Přináší uspokojení a radost. Proto jsem si taky otevřela atelier Cigale & Olive. Na hand made návody od Anýzovky se tedy můžete těšit :-)

Nakouknout do mé skříně? Proč ne :-) Sice to již není můj úžasný walk-in-closet co jsem měla v New Yorku. Carrie Bradshaw, říká vám to něco? :-D Polovinu zdi - celé čtyřmetrové zdi! - jsem musela objetovat Provensálcovi... Bože, co ti chlapi taky do skříně nedají! Padají na mě rybářské pruty, holinky, námořnické vybavení... Chudáci mé Prady, Louboutinky a jiné must have! Smutně na mě koukají :-( Když tady fičí espadrilles na pláž a proutěný košík na trh :-D 

Napětí již bylo dost? Jdeme na slíbený provensálský klobouk :-) A když provensálský, tak v levandulích a vaše jmenovky v levandulové, prosím! 


Žrebuji ještě v levandulích, trochu se o místo postrkuji s včelkami, ale ufff, zvládla jsem to bez bodance i levandulový med bude :-)


Obláčkové prkénko letí z Provence ...


... k Baru z blogu BG Photography 
(kdo ještě nezaregistroval, tak Photography as my hobby má nový název ;-)


Netruchlit! Losování ještě není u konce! Čeká vás japonské překvapení :-) Za sdílení giveaway u vás a otevření mé provensálské knihy pro vaše přátelé <3 

Japonsko bylo úžasné, čtyři plné kufry toho co mi cvrnklo do nosu taky :-D a já z toho vybrala jednu sadu velkých papírů na origami, jednu sadu na chiyogami, dvě washi pásky a japonská kokína. Líbí?


Vaše řůžičkové jmenovky řádně míchám v mé dóze na čaj 
(ve které čaj nebude, to dá rozum :-) 


a vytahuji...


... Haničku z Centra dobré vůle





PS: prásknu na sebe, že ty kokína co jsou NA balíčku jsem zblajzla :-D Byly v obyčejném sáčku, tak jsem dlouze zápolila s nůžkama a vytvořila trojúhelníkovou krabičku, pak ji pomáhajíc si jazykem balila do japonského papíru, tak aby na všech stranách padl přesně na hranu, následně vymýšlela jak na trojúhelník přidělat mašličku... Prostě po více jak 2 hodinách jsem neměla srdce to rozbalit a začít znovu. Zato máš, Hani, hand made krabičku a originální balení pouze pro tebe :-) Kokína v ní jsou, neboj :-D A prosím, netrhat ale něžně rozbalovat :-)    

Doufám, že vám dárky z giveaway udělají radost a 
mám pro vás, Baru a Hani, challenge :-) 

Bára, která nádherně fotí, mi udělá obrovskou radost, když obláček vyfotí jak mu to u ní doma sluší nebo jak ho v hledáčku svého objektivu vidí. O fotečky by BG Photography se s vámi podělím na blogu a FB stránkách ateliéru Cigale & Olive.

Hanička, ta už jeden challenge přijala ;-) Protože je papírová, bloková (a ne zablokovaná :-) diářová, perempsací, kartotéku vlastnící, slíbila mi napsat guestpost o lásce k papíru. Teď patřičně vybavena papírem japonským, to Hani dotáhneš na další level :-)

Přijímáte giveaway výzvu?
Věřím, že ano a moc se těším!

* * * * *

Mávám ze slunné Provence a jestli se na vás provensálské štěstí neusmálo dnes, nesmutněte, giveaways budou další ;-)

   
_______________
Foto © Anýzovka v zemi cikád


15 komentářů:

  1. Juj a tak som si držala peste aby som bola vylosovana :)) nevadí gratulujem babam :)...pa, zuzana

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji výherkyním! Krásné dárky!
    Baru, mám radost i za tebe! U Vás doma se bude prkénku líbit!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc děvčatům gratuluji! :) Tak si budu muset mráček u Tebe objednat, Aný...;) Článek mi připomněl, že ještě od Tebe nemám adresu, kam poslat zápisník. Písni do mailu.;) Krásný den do Provence, Veronika.

    OdpovědětVymazat
  4. No já se picnu! Já jsem to prkýnko tak strašně moc přála! Moc děkuju, Aný a fotky určitě budou!

    OdpovědětVymazat
  5. Holky gratuluji! :o)
    Zdeni, už teď se těším na další článek plný krásných fotek... Štěpka

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, moooc vám gratuluji! Aný, sleduji tě pravidelně na instagramu a fb. Mnoho pozdravů :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Anýz, dievčatám srdečne blahoželám. Andrea

    OdpovědětVymazat
  8. Jeeej, tak to děvčatům gratuluju! I když jsem samozřejmě doufala, že se mi poštěstí a něco z toho bude moje :)

    OdpovědětVymazat
  9. Holčiny, gratuluji k výhře. Anýzovko, mě štěstí obešlo, ale nevadí - tvůj blog budu ráda prohlížet a číst nadále, jsem ráda s tvým cestováním i nápady a hlavně s moc pěknými fotkami. Zdraví a pěkné dny přeje Maryša :o)

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes je tu velký svátek a tak odpaluji ohňostroj k blahopřáním vítězkám!!! Jsem si jistá, že Baru udělá se svojí výhrou úžasné foto!!! A zato se budu muset juknout na blog k Hančí:-D
    Přeji krásný den do Provence:-))) (slyším ty cikády a na jazyku mám chuť růžového, na zdraví:-D) A těším se na další prosluněný příspěvek!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji Hance i Barunce, těším se na jejich spětné příspěvky MOC. A Tebe Aný chválím, za krásnou Giveaway, výběr dárků, výběr místa na losování, za um vytvořit nununu trojúhelníkovou krabičku.Krásný den a mávám do Provence.Marcela

    OdpovědětVymazat
  12. Holky moc grtatuluju :-) škoda toho prkna ale třeba...... že by DIY ? No uvidíme :-) každopádně si výhry moc užijte

    OdpovědětVymazat
  13. Stojíc v řadě se přidávám s gratulací Báře a Hance :o)
    Vše je super a krabička je famózní!
    Zdeni, za...Giveaway...díky.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc gratuluji výherkyním a tebe Zdeničko zdravím! Helena

    OdpovědětVymazat
  15. Milá Aný, mám hodně těžký úkol - napsat poděkování, protože jsem TOU Haničkou (tak mi říkávala babička a uměla to moc hezky, dodnes mám to její oslovení v uších, maminka mi říkala jinak...), která měla TO štěstí, že JE vylosovanou v krásném japonském překvapení. No, tak se do toho pustím, protože tak krásná výhra se nedá odbýt jen tak :)
    Je pravdou, že jsem si na TO překvapení hodně myslela (jako řada dalších tady, stála jsem prostě v zástupu tvých čtenářek, které tak hladíš svými články). No a ono se stalo. Vyhrála jsem! A zírala jsem na své jméno...usmívala jsem se, protože:
    - jsem prostě papírová. I v době super techniky jsem papírová, píšu ráda perem, dopisy na opravdový papír.
    - mám ráda barvy. Tyhle papíry jsou úžasně barevné. Japonsky barevné.
    - miluji krabičky. Mám je všude. Malé, velké, obrovské (to už jsou, pravda, krabice). Mám krabičky různých tvarů. Ale
    nemám ještě krabičku ve tvaru trojúhelníku :)
    - miluji kokína!
    - od doby, kdy jsem objevila washipásky, jimi zdobím, co můžu. Dříve obyčejné obálky osobní i pracovní se změnily
    v krásné, barevné zásilky, recykluji s nimi věci, které dříve končily v koši.
    - hodně miluji Provence! Projela jsem kus světa, jsou místa, kde se mi moc líbilo, ale do Provence jsem se prostě
    zamilovala (jak se tu dělá srdíčko, nevím....tady je tedy pomyslně srdíčko....kus jsem ho tam nechala).
    Není hezčího místa na světě, než je to, kde jsi ty. Píšeš o něm s takovou láskou, nadšením, zavřu oči a vím, jak to
    tam vypadá. Jak nádherné jsou lány levandule, jak úžasně chutná kozí sýr při posezení pod olivovníkem. Slyším
    ty vřeštící potvory cikády....vracím se tvými větami tam, kde mi bylo vždycky moc hezky. Nevěřila jsem lásce na
    první pohled. Stalo se! Stala se jí Provence!

    Tvůj dárek bude v dobrých rukách, slibuji. Nejde o první výhru v mém životě. Ale tahle výhra je výjimečná.
    Je TO výhra od Aný, která mě hodně naučila i učí. Protože mám obě ruce levé, balení dárků bývalo pro mne utrpením. Nevím, co jsi se mnou udělala, ale když se dívám na tvé výtvory, když vidím, s jakou láskou všechno děláš, kus tvého nadšení přešel i do mne a já začínám balit s promyslem, snažím se o estetiku (ač výsledek ne vždy odpovídá vynaloženému úsilí) a tvořím s radostí.

    Výhra od tebe není jen tak :) Což pro mne není překvapením. Mám ráda výzvy! Samozřejmě souhlasím a zhostím se úkolu, který jsi mi dala. Budu se snažit nezklamat. Druhá výherkyně, které tímto gratuluji, bude, věřím, hodně shovívavá k mým fotografiím stejně jako ty.

    A teď něco pro ty, které mi tu tak hezky přály, ač jim štěstí od tebe nakloněno nebylo.
    Pokud dočetla některá až sem, nabízím jim ještě jedno kolo štěstí jako poděkování za jejich přejícnost:
    Když si najdou na facebooku Centrum dobré vůle, dají lajk (to je jasná podmínka) a připíší do zpráv:
    "Vítám další kolo štěstí"
    do konce června, dostanou své jméno na lísteček CDV a v úterý 1.7. budou tři z nich vylosovány a mohou se těšit na příjemné překvapení.

    Držím se hesla: dostal jsi...pošli dál...
    Hanka Růžičková (Hanička CDV)

    OdpovědětVymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...