neděle 1. června 2014

Narozeninová Giveaway

Dnes slavíme nejenom Den dětí, malých ale i velkých podle rčení, že kreativní dospělý je ten co si uchoval dětskou duši ;-) Můj blog také slaví! Druhé narozeniny :-) A to si zaslouží dárky! Za to, že ke mně do Provence chodíte na návštěvu, s hrnkem kávy na zápraží v Rougonu kochajíc se výhledem na Verdonský kaňon, na sklenku chlazeného růžového ve stínu platanů, na zákusek z mé cukrářské dílny v olivovém háji, na toulky voňavým levandulovým krajem za zpěvu cikád, na azurovou oblohu a tyrkysové moře... na kousek snu o Provence. Za zastavení a za krásné komentáře vám patří velký dík ღ 

Co vám jako poděkování Anýzovka nadělí? Prkénko NUAGE z vlastní dílny Cigale & Olive. Abyste se měli jako na obláčku u čaje o páté či při ranní kávě a při brouzdání na mém blogu se přenesli do snové Provence :-)  
  


Jak se zúčastnit narozeninové giveaway?

  • být pravidelným čtenářem mého blogu (v rubrice Pravidelní čtenáři)
  • zanechat mi komentář pod tímto příspěvkem, co se vám na blogu líbí, která je vaše nejoblíbenější rubrika či naopak co vám zde chybí a rádi byste zde našli v příštích příspěvcích. Nezapomeňte na jméno a mail, abych vás mohla o výhře informovat.


A protože na dortu jsou svíčky dvě, oslava si žádá druhý dárek! Jeho obsah vám ale neprozradím... protože ho sama (prozatím) nevím :-) Ten mi cvrnkne do nosu, jako Popelce oříšek, na mé cestě po zemi vycházejícího slunce. Ale rozhodně bude japonský a kreativní! Washi pásky? Origami papíry? Látky s místními motivy? Kdo ví... nechte se překvapit ;-)


Co je třeba pro japonské překvapení udělat?

  • sdílet první fotografii o giveaway na vašem Facebooku či blogu s odkazem na tuto stránku. Nezapomeňte připsat do komentáře pod tímto příspěvkem odkaz, kde jste sdíleli.

*  *  *  *  *

Zúčastnit se giveaway můžete do půlnoci 23. června 2014, kdy pro změnu budu slavit svátek já :-) Z provensálského slamáku poté vylosuji dva výherce narozeninového dárkování.

Mávám z úžasné cesty po Japonsku, moc se těším na vaše komentáře a přeji vám Bonne chance! 




__________________
© photos: Anýzovka v zemi cikád


47 komentářů:

  1. Teda obláčkovému se nedá odolat..Protože momentálně jsem na MD, ráda cestuji aspoň díky obrázkům a příspěvkům někoho jiného...takže i Vás...Líbí se mi moc rubrika s tipy na výlet, na nakupování a také ta o zvycích a tradicích...inspirací my byly i vaše recepty...gratuluji k výročí!!
    mirka.matuskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Zdeni,
    na tvém blogu se mi líbí úplně vše - tvé "obrázky" z Provence jsou úžasné a jen mě utvrzují v tom, že se tam musím vrátit. No a nesoutěžit o tohle úžasné obláčkové prkýnko by byl hřích.
    Užij si cestování po Japonsku a gratuluji k druhým narozeninám.
    Věrka
    verka-zmurka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Mila Any
    Tvoj blog je uplne super fantasticky! Tesim sa na kazdy prispevok, ukazujuci nam nadherne daleke krajie, krajiny a zeme. To je to, co sa mi paci. Tvoje krasne fotografie i prijemny styl rozpravania. A co mi chybi? Asi by si mohla pisat castejsie -aj kazdy den:)))
    Blahozelam k druhym narodeninam a tesim sa na spravu o japonsku.
    truchlam@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlas s Verkou..miluji na Provance snad vse a to same plati i o tvem blogu..strasne se chci polepsit v komentarich a navsteve,protoze tvuj blog mam moc rada.Gratuluji k vyroci a prkenko je tak kouzelne,ze nemohu nesoutezit.
    katerinamuskova@email.cz
    Preji krasny den Katka

    OdpovědětVymazat
  5. Nadherny blog chodim si k Tebe oddychnut a nacerpat energiu, jednym slovom nadherne a pohladenie po dusi .Prajem vela tvorivych sil do dalsich rokov na tomto krasnom blogu
    j.raabova@gmail.com

    krasny den prajem a vela slniečka :).

    OdpovědětVymazat
  6. Je to blog kam chodím odpočívat a cestovat, líbí se mi, ráda čtu reportáže, prohlížím fotky.K narozeninám přeji vše nej...
    Jana
    vitkova.ja@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Zdeni,
    nejen že se mi líbí tvůj blog, to krásné povídání z cest, které s námi sdílíš, ale hlavně ty se mi líbíš. To, že bydlíš v Provence s Provensálcem ☺...to je úžasné ☺
    Nic bych na tvém blogu neměnila. Líbí se mi tak, jak je.
    Přeji ti do dalších blogerských let hodně štěstí a tobě na cestách spoustu zážitků.
    Pa Martina z Mých šťastných andělů
    m.svikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Vše nej :)
    Já bych tu nic neměnila. :D
    souckova.monik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Sdílím na fb. Moni
    souckova.monik@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Milá Zdeni, gratuluji k blogovým narozeninám. Já sem chodím moc ráda, to víš, je mi zde tuze blaze!!! Sdílím na FB a přeji Ti nádherné cestování. Však taky stále kontroluji FB a nové fotografie z Tvé cesty. A budu dál Tvou obdivovatelkou a stálou čtenářkou, moc se těším na každý Tvůj příspěvek. Mávám do dálky Marcela macekie@email.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Všechno nejlepší Blogu!!! Neměň se a zůstaň takový jaký jsi - báječný....
    Mávám do Japonska!
    hegerova24@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. :-) to mám obrovitánské štěstí! Před pár hodinami jsem objevila krásný kousek snu o Provence a už mám šanci ( když mi přistane na nos kapička štěstí) si sen zhmotnit v podobě krásného dárku. Moc zdravím v nedělním, červnovém odpoledni z podhůří Jeseníků do země vycházejícího slunce a vzkazuji, že se také velmi ráda zúčastním milého dárkování. Přeji kráásné dny Helena Kolínová (helenakolinova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  13. Aný, přeji blogu i Tobě, aby byl pořád takový pestrý jako je teď. Žádných změn není třeba, miluju tady tu vůni dálek a mávám Ti na Tvých cestách! Ráda sdílím na fcb profilu https://www.facebook.com/PhotographyAsMyHobby a kdyby se na mě štěstí usmálo, tak mi to můžeš napsat na grunwaldova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ola ... přeji krásný a pohodový další rok ...
    Miluji Vaše tipy na výlety ... to cestování ... paráda ... a také papírové diáře ...
    lenka.korfelova@seznam.cz
    www.korfela.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Zdeničko, moc gratuluji k blogovým narozeninám! Chodím k tobě vzpomínat na cestu do Provence, snít, poučit se, ochutnat něco dobrého, podívat se tam, kam jsem to já nestihla a snít...
    Moc děkuji a přeji krásné zážitky.
    Pa, Helena

    OdpovědětVymazat
  16. ...no, tak ještě jen mail: davidova.hela@gmail.com
    Kdyby náhodou....
    Pa, H.

    OdpovědětVymazat
  17. Milá Zdeni,
    pěkně vyčůraně jsem se hodila do pravidelných čtenářů, ač jsem tu čistě náhodou poprvé. Ale co, štěstí si sedne i na v..a, tak proč ne zrovna na mě :o)
    Přeji krásné 2.blogové narozeniny, pěkně jsem se poohlédla po Tvém blogu a musím říct, že takové kouzelné cestování je daleko hezčí než jen prstem po mapě!
    Díky Tobě jsem se podívala pro mě po dalekých zákoutí světa, najedla se famózních delikatesek, skrze monitor se mi sem pěkně hustě táhne vůně levandule.
    Úplně si mě svým blogem dostala!
    Jsem přesvědčena, že na Tvém blogu není zapotřebí něco měnit!
    Přeji hodně krásných chvil, jak v Provence, tak i při cestování letem světem....
    Jo a kdyby se to štěstí mělo pousmát na mě, tak ať víš, kam napsat....
    ....eliskaanna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. I když nevím, zda splňuji požadavky pravidel hry, ale i tak zanechávám mojí komentář.(O nic nejde, jen o potěšení a projevu radosti, který mi tento blog přináší)
    Ráda chodím na tento blog, protože mi jeho autorka, svými vtipně psanými a krásně dokumentovanými příspěvky navozuje příjemné vzpomínky na můj dlouhý život ve Fr. s krátkými pobyty v Provence:-)))

    Tak doufám, že se tu budou slavit, ještě početné narozeniny!!!

    OdpovědětVymazat
  19. S radostí se zapojuji do narozeninové soutěže ♥ ...a víš , že tvůj blog se nám líbí takový jaký je : zalitý sluncem, dobrým jídlem, vínem, ... a levandulí. !!!!
    minefelicite@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. I já se přidávám do soutěže, a nic neměnit prosím. To bych se pak neměla kam ráda vracet, protože z tvého krásného cestovatelsko gurmánského blogu čerpám energii :) Jinak to prkýnko je božžžíííííííííííí ;) a kdyby to náhodou vyšlo, tak mail na mě je: r.gregorova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Skvělá giveaway, takové krásné prkénko by se mi hodilo, už ho vidím, jak se bude vyjímat v kuchyni :)
    Na blogu se mi líbí jednoduchý a přehledný design, nic násilného, to mám ráda. Super jsou také DIY tipy, těch by mohlo přibývat :)
    blueberrypink@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Provence - to je srdeční záležitost. Nádherná giveaway. Můj blog http://pavluskab.blogspot.cz/2014/06/anyzovka-v-zemi-cikad-narozeninova_2.html a mail pabal@seznam.cz Krásné léto :-)

    OdpovědětVymazat
  23. pripájam sa k blahoželaniu... :) a prajem do dalsieho blogovania kooooopec inšpirácii a na blogu by som nemenila nič, je úžasný tak ako je... vždy nakúkam, čo je nové a vždy sa kochám obrázkami a inspiráciami :), paaaa Zuzana (zuzka.cedulova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  24. Všetko dobré Anýz k blogovým narodeninám. Na Tvojom blogu sa vždy dočítam niečo zaujímavé a vidím množstvo krásnych miest. Páči sa mi všetko.Skúsim šťastie. Andrea
    revedevivre@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Aný, Tvůj blog je z mých nejoblíbenějších! Miluji příspěvky z Provence, ať už kulinářské nebo cestovatelské. Uvítala bych nějaké posty z Tvého šatníku, myslím, že bychom se pokochaly i tam...;) Obláčkové prkénko je super, schovala bych si ho až do nové kuchyně:). I když nevyhraji, stejně si ho u Tebe pořídím! Moc zdravím do země vycházejícího slunce a ať je Tvůj blog i nadále takhle úžasný, Veronika. :)
    Sdílím u sebe na blogu. Pa :)

    OdpovědětVymazat
  26. Aný, moc gratuluju! Máme narozeniny skoro stejně:) Nic neměň, tvůj blog voní nejen Provence, ale i dálkami a to je na něm parádní! Takže blogu přeju ještě hooodně let (a samo i tobě:) a krásných příspěvků! Sdílím na FB. Užívej Japonska!

    OdpovědětVymazat
  27. Milá Zdenko, dnes jsem čirou náhodou narazila na Tvůj blog. Ano, byl to odkaz na tento příspěvek :-) Otevřela jsem ho a nestačím zírat, na tu krásu, co tu je. Sama jsem začala blogovat také druhého, ale ne před dvěma lety, ale před dvěma měsíci :-) Hned jsem si zařadila blog mezi oblíbené, sdílela jsem na FB na mém profilu a myslím, že budu mít hoooodně co studovat. Mám dva cestovatelské sny do budoucna. Jedním je Toskánsko a druhým právě Provace a myslím, že čtením tady se hodn ěhodně naladím. Nemohu napsat, co tu změnit, protože to vlastně nevím, ani nemůžu vědět :-) Ale určitě jednou z prvních rubrik, kterou prostuduji, bude levandule, kterou miluji a pak rubriky o receptech, ráda zkouším nové recepty! Takže přeji spoustu nových, ale i těch stávajících čtenářů! krásný den Radka radka.sofrlova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Stejně jako Radka přede mnou, i já jsem Tvůj blog objevila až nyní... jaká škoda!!! Dneska tu budu sedět do půlnoci a číst :)! Nádherné fotky, zajímavé reportáže z krásných krajin, strašně se mi tu líbí!
    No a giveaway je naprosto úžasná. Sdílím i na FB (Lenushenka Scrap). Tady sleduji jako Lenushenka.
    Měj se krásně a přeji spoustu dalších let blogování!
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. ahoj .. blog istú dobu sledujem, najviac sa mi páčia príspevky ohľadom Vašich zvyklostí - receptov - maškŕt (, ktoré už mám aj doma .. bylinkovú zmes, neskutočne vonia)
    odkaz zdieľam na blogu http://samain-drobnostky.blogspot.sk
    a mailík .. drobnostky@centrum.sk
    ps. veľa inšpirácií do ďalšej tvorby .. sa teším na spoznávanie iných krajín - aspoň takto.. Roni

    OdpovědětVymazat
  30. Ráda se připojím ke gratulaci, protože s tebou ráda cestuju, prohlížím krásné fotky a taky mlsám :)
    Sdílím na FC.
    Měj se krásně a těším se na nové zážitky, tvých splněných snů
    helcarapotin@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Hrozně roztomilý to prkýnko je :) super cenu si vybrala
    Tvůj blog jsem objevila bohužel až teď což mě mrzí, kdybych na něj narazila už dříve tak tě už dávno odebírám :) takže nedokážu posoudit co mi tu chybí. Velmi se mi líbí tvůj design blogu.Líbil se mi tvůj věšák na šátky, který si zkusím také vyrobit. Jinak se mi tu u tebe hrozně líbí. Takže jsem ráda že jsem na tvůj blog díky své kamarádce natrefila.
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  32. Už jsem se divila, že sedíte někde " na zadku"...příspěvky z cest a pěkné fotky odtamtéž jsou pro mě, peciválku....moc pěkným počtením...Jižní Amerika byla moc pěkná, když my tu měli zimu nezimu...A teď Japonsko, jo ??? No uvidíme, snad uvidíme foto...Hezký den Milada Milky mhorynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Ha! Konečně jsem se dostala k tomu zapojit se do téhle báječné giveaway!
    Milá Aný, na Tvém blogu mě baví cestovací články, články o jídle, fotky, francouzská atmoška a spousta dalšího :)
    Díky za tenhle prima blog!
    Sdílím na fb :)
    jinochova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  35. Hrozně ráda na tvůj blog chodím, protože z něj dýchá taková domácí pohoda a dělá mi radost, že to vypadá, že se má někdo šťastně a mně samotnou to pak dělá šťastnější:) Na tvém blogu by tedy neměnila nic:))
    Sleduju tě jako Anežka V.. a na FB jsem sdílela tu https://www.facebook.com/anezka.polakova.18

    vav.ran@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Mila Anyzovko, nejprve posilam pomyslnou dortu a velike blahoprani k narozeninam tveho blogu. Na tvuj blog chodim rada i kdyz te ted vice sleduju na FB... A kdo vi, treba se na me usmeje stesti a ja neco vyhraju k nerozeninam svym a kdyz ne nevadi, jsem za tve reportaze z celeho sveta rada. Preji krasne dny, Katerina

    OdpovědětVymazat
  37. Na Mail jsem samozdrejme zapomela: maisondelasuisse@bluewin.ch ...

    OdpovědětVymazat
  38. Anýzovko, úžasná giveaway ..... nejde odolat .... co se mi na tvém blogu líbí ..... příspěvky z cest .... a Provence ...... Marki
    PS: hochova.marketa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Anýzovko, blahopřeji k narozeninám blogu, nechodím sem dlouho, ale ráda. Miluji provence a levanduli, i cizokrajná města :O). Zkouším štěstí :O) zdraví Maryša hlouskovipv@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Milá Zdeni, jak jsem napsala u jiného příspěvku, jsem u Tebe nováčkem, ale nováčkem, který se bude vracet.
    Blog máš totiž úžasný, tolik krásy, krásných fotografií, milých písmenek a už si mně vzala i tam, kam se asi ani nepodívám (škoda).
    Přeji ještě hodně blogarškých narozenin!
    Štěpka, balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a už mám i nasdíleno na FB :) Přeji pěkný den!!

      Vymazat
  41. Veliká gratulace k druhým narozeninám blogu!
    Moc se mi tady u Tebe líbí. Nejvíce oceňuji přehlednost a vzhledovou čistotu blogu. Velmi ráda čtu o Provance.
    gfc: ivisan
    ivisandali@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  42. Prkénko je nádherné!
    + sdílím na fb: Ivi San :-)
    ivisandali@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Gratuluji ke 2. narozeninám, chodím sem relaxovat :-) Líbí se mi vše, cestování, jídlo, postřehy, prostě život, fotografie všedního dne, který je v tomto kraji pokaždé krásný...:-) Jezdím do Provence ráda, byť vždy jen na krátkou chvíli, ale i tak to stačí, aby měl člověk na co vzpomínat...Jinak sdílím na FB a kdyby unavené štěstí usedlo, tak eopltova@seznam.cz :-)

    OdpovědětVymazat
  44. Milá Aný, krásná giveawy a dva důvody, proč se pokusit o kousek štěstí:
    1. jednak gratuluji ku druhému výročí blogu!
    Kdysi jsem prohlásila, že blogy číst je ztrátou času. Ano, to jsem pronesla. Beru zpět vyřčené! Ráda! Já osel jsem kdysi vítala i na blogy, které rozebírají politickou situaci (uznej, že ty jsou fakt k nečtení...), blogy, kde se radí, jak máme žít (ačkoliv sám autor tápal v hlubinách, byl mouder plný). Pak jsem začala objevovat kouzlo facebooku. A na něm mi přišel pod ruku tvůj blog....sláva! Pročetla jsem jeden víkend úplně celý a od té doby čtu pravidelně (ba i se k některým rubrikám vracím).
    2. Máš dneska svátek. Máš krásné jméno jako moje maminka. Nemůžu nechat v den tvého svátku tvůj krásný dar svým čtenářkám: giveaway bez povšimnutí. Chci, aby tě má slova potěšila, jako vždycky těšíš ty mne svými :)

    Čtu u tebe na blogu absolutně všechno. Miluji tvé cestopisy. Inspiruješ mne svými výtvory. Čerpám z tvých receptů.
    Jsou mi blízké tvé názory, tvůj životní styl.
    Nepostrádám nic. Nabízíš ode všeho zdravě kousek a miluji tvá překvapení. Jsem vážně vždycky napnutá jako kšandy :-D Ráda!

    Přeji tvému blogu, aby se mu dařilo (stejně jako tobě) v dalším roce stejně jako doposud. A vím, že už teď máš své zápisníky plné dalších námětů, těším se na jejich zpracování.

    Lapila jsi mne do svých sítí! A já ti za to skládám velkou poklonu. Nejsem zase tak lehce lapitelná :)

    Kontakt na mne máš. To kdyby náhodou...:) Štěstí přeje připraveným a odvážným! Hm, tak jsem to štěstí krapet pošimrala...za uchem....:)

    Aný - díky za TO, že jsi...
    Hanka Růžičková

    Á sakra - málem jsem nesplnila a provensálský klobouk by byl beze mne. TO bych nepřežila! Jdu sdílet....
    Ještě, že jsem si vyjela znovu nahoru (pomalu by to chtělo rychlovýtah...můj zadýchaný notebook krapet hekal, ale přežil...)

    PS: vystydlo mi kafe. Nevíš, čím to bude? Jdu si udělat horké, voňavé...jako je Provence...

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj, tak na poslednu chvíľu aj ja skúšam šťastie, veď cena je lákavá...:-))
    Blogu gratulujem k narodeninám, nech sa mu darí aj naďalej... rovnako ako jeho autorke...Je úžasne inšpiratívny a rada pri ňom relaxujem, veru mi na ňom nič nechýba...
    Zdieľam aj na FB...
    natalia.manekova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Zdeni, sice pozdě, ale přece...všechno nejlepší k včerejšímu svátku :o)

    OdpovědětVymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...