pátek 31. července 2015

Život jako z románu

O speciálu Výjimeční lidé kolem nás, který vyšel 30. dubna v časopise Svět ženy - číselné křížovky a kde mi vyšel rozhovor, jsem se již zmiňovala na Facebooku a Instagramu. Upoutávku a úvodní část rozvovoru Jak se žije ve voňavé Provence jsem dala k dobru na blogu tady. A protože jste mi hojně psali, že se na vás v trafice nedostalo, a to i přesto že redakce Burda dotiskovala a opětovně rozesílala po české domovině do stánků, uveřejňuji volné pokračování rozhovoru nazvaného Život jako z románu i zde na blogu. Nahlédnete tak pod pokličku Anýzovce, zjistíte jaké plány kuje a proč se rozhodla žít v Provence :-) 

Pa, letím obhlédnout olivový sad za humny, který je na prodej!
Bo ho potřebuji na tu kavárnu s cukrárnou pod olivovníkem přeci ;-) 


* * * * *



Kam se podíváme dnes? Do levandulového lánu co mi kvete za humny, ochutnáme Bandolské růžové s olivovou tapenádou na terase našeho přímořského apartmánu, zaklepeme na dveře v okrovém Roussillon, stavíme se v Oraison na mandlových slavnostech, zajedeme na chalupu do hor s výhledem na Verdonský kaňon a nebo se ztratíme někde při toulkách po Provence :-)
Tajenka: do jednoho bývalého kláštera

______________
© článek Svět Ženy - křížovky : nakladatelství Burda
© crédit photos: Anýzovka v zemi cikád



4 komentáře:

  1. Anyyy, to je uzasne... Chcela by som mat taky drive, chcela by som zrealizovat svoje plany...asi by som chcela byt akcnejsia...na to nemas recept?

    OdpovědětVymazat
  2. Zdeni, tak konečně jsem si to přečetla celé...díky, díky moc! Jsi úžasná a já jsem moc ráda, že jsme se poznaly i osobně! A doufám, že jsme se vloni v Provence neviděly naposledy. Moc Ti přeji aby Tvůj provensálský sen pokračoval tak, jak Ty sama si nejvíce přeješ!!! A fandím Ti, dokážeš vše, já tomu věřím! Mávám do levandulových lánů Tobě i Provensálci .....Marcela

    OdpovědětVymazat
  3. Zdeni, napíšu to krátce - máš můj obdiv! ty budeš určitě mít i tu kavárnu!
    Měj krásnou neděli, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Zdeni, práve som narazila na tvoj blog a určite tu nie som naposledy, život v Provence musí byť rozprávkový :)

    OdpovědětVymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...