sobota 19. dubna 2014

VIP ve Vendôme

Ne, Angelina si s dětmi nehrála v parku Vendôme. Brad tudíš nepřistával helikoškou pod platany. A bohužel ani Georges neroznášel po hôtel particulier volluto by Nespresso... Ti vklidu popíjeli (vlastní) rosé na (vlastním) zámku Miraval (se sklenkou v ruce jsem referovala tady). Ovšem o show první třídy bylo postaráno! A paparazzi až z Japonska nestíhali cvakat foťáky ;-)


V mém butiku Cigale & Olive jsem před vánoci s velkou radostí uvítala srdíčkový náhrdelník z dílny drátenického mistra Věrky Studené. Jedna moc milá zákaznice ;-) si přála náušnice do setu. Přání se mají plnit! Musela si sice počkat až doletím na konec světa vlevo a zpět a obklikou přes francouzské luhy a háje to vezmu do rodné domoviny a dále klikatou asfaltkou na Kuklík... ale přání splněno a jeden úsměv na tváři vykouzlen :-) 

Celá kolekce, kterou jste mohli vidět tady, dnes ráno odletěla do Irska. Bylo na bíledni, že než vymění levandulový lán za pastviny s vřesovišti, musí dát farewell tiskovku a zapózovat na řádném shootingu. Místo bylo jasné hned. Kde jinde fotit srdce (z) lásky než ve Vendômském pavilonu vášnivé lásky! Problém na last minute shooting byl s modelkou a následně i s fotografem. Modelka v den D k dispozici žádná... tudíž "modelka" bude fotograf ale "fotograf" se nomohl stát modelkou. Pochopíte v zápětí ;-) 

Novodobá modelka-stylistka vybírá róby jak se na řádnou akci pro VIP patří, novodobý fotograf schvaluje:
Anýzovka: "tyhle černé koktejlky jsou strašně chic, à la parisienne, s červenou rtěnkou od Chanelu to bude très glamour
Provensálec: oči upírá na odhalené nožky ve dvanácticentimetrových stilettos a obdivně hvízdá jako ragazzo v ulicích Napoli
Anýzovka: "OK. Žádná sukně!"

Anýzovka: "tahle blůzka má úžasné retombé a náhrdelník na ní krásně vyniká"
Provensálec: oči upírá na odhalený výstřih a přidržuje si čelist aby mu neupadla
Anýzovka: "OK. Žádný výstřih!

Naskakujeme do auta a řítíme se na místo vysněné. Problém. V okolí není žádné místo na parkování a modelka se daleko po svých nedoberlí. Provensálec bez mrknutí oka vjíždí branou do parku jako by byl vévoda Vendômský sám. V manévru registruje i moje oči navrch hlavy. "Já nelozumim a tí hovožit češký". No poteš!   

Na place modelka hrdě čelí několika potížím, za bystrého zraku paparazzi, kteří vyčkávají faux pas na titulní stránku. Obuj se uprostřed zámeckého parku obě ruce plné berlí! Do lodiček! Na trávníku! A vůbec, kdo vymyslel lodičky když se fotí bižu??? Ta stylistka poletí, to ti povídám!!! Poslední retuše make-upu. Balancovat na jedné noze a nezapadnou na šteklích metr do trávníku. Odhodit berle mimo záběr. Úsměv a ... fotografovo přání "popojdi o tři metry". Co? To mi říkáš teď?!? Tak si dáme repete, odstavec "Na place modelka hrdě čelí..." Úsměv. Klapka. Jedem! 





Bižuterie: kolekce Un p´tit coeur, Atelier Cigale & Olive
Náhrdelník: Věra Studená
Servírovací prkénko: kolekce Nuage, Atelier Cigale & Olive 
Halenka: Lacoste
Jeans: Ralph Lauren
Psaníčko: Massimo Dutti
Boty: Aldo
Hodinky: MCK

Modelka: Anýzovka z agentury Levandulový lán
Fotograf: Provensálec
Produkce děkuje Pavillon de Vendôme za pronájem prostor k focení.

* * * *
PS: auto nám neodtáhli ;-)

__________________
© photos: Anýzovka v zemi cikád

14 komentářů:

  1. :-))))), bezva akce! Luxusní náhrdelník! Mám ráda Tvůj blog, chodím nakukovat často, i když nepíšu. Tvé fotky a psaní jsou supr. A chci se zeptat, jak se stane, že člověk takhle cestuje po světě? Já ci takýýýý:-)! Krásné dny, monikht.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za chválu i za krásný komentář!! Takové piš častěji ;-)
      Jak? Na to mám znám jen dvě odpovědi: buď být hooodně bohatá a nebo veškeré finance investovat do zážitků na konci světa vlevo. Nechám tě hádat, který případ je můj ;-)

      Vymazat
  2. ...moooc vtipné! Bižu úžasná, modelce velmi sluší!
    Zdeničko, přeji krásné Velikonoce a moc zdravím!
    Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, ty jsi zlato!! Moc děkuju!!
      Doufám že jste si nádherně užili velikonoce a máváajíc z Provence přeji krásné jarní dny!

      Vymazat
  3. Zdenko, tak to jsi mě rozesmála, hlavně popisováním reakcí Tvého provensálce.:) Druhá fotka je luxusní, krásný outfit! Pa, Veronika.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda že to funguje :-) To víš, s ním by bylo v záběru zcela něco jiného než výrobky :-D
      Krásné jarní dny a děkuju!!

      Vymazat
  4. Moc ti to Zdeničko sluší :-))))) .... stylistku nevyhazuj - podpatky jsou IN !!! Posílám ti přání krásného prožití českých velikonoc ♥ Iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iví, moc děkuju!! Tak jo, já si ji ještě chvíli nechám ;-)
      České velikonoce v Provence byly krásné, doufám že i ty vaše!!
      Krásné jarní dny a pozdravy posílám!

      Vymazat
  5. Já se vždycky u tvého psaní fakt pobavím! Ty jsi doopravdy žena činu :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdeni díky moc fotografovi i sličné modelce za úžasný nápad a taky se strašně moc těším až sada dorazí na pastviny a vřesoviště. Určitě udělám také na svém blogu sstejně podobný počin. protože si to ta nádhera od Vás šikul zaslouží!!! Moc Ti to sluší , vypadáš i přes problém s nohou úžasně ,usměvavě a spokojeně! Mávám do dálky a doufám, že zítra již balíček bude tady! Marcela spokojená zákaznice!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelinko, díky moc za chválu a věrnost mým kreacím <3
      Moc se těším na tvůj shooting na pastvinách!! A doufám, že dnes pošťák klepal na dveře?!
      Mávám z dálky do dálky a boštěkuju :*

      Vymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...