pondělí 2. prosince 2013

Hotovo!


Mé diáře jsou na světě! Stejné prozatím nemohu prohlásit o mém e-shopu... Tak jsou prozatím na Fleru: http://www.fler.cz/anyzovka

Byla to fuška, vyřešen milión problémů, naběháno desítky kilometrů, diář přede mnou, diář za mnou, v dílně bych mohla i spát... Na druhou stranu to bylo velmi kreativní, inspirativní a čím více jsem byla unavená tím více mě napadaly nové (težkoproveditelné) nápady :-) 

Doufám že se vám budou líbit. Malá ochutnávka:
 


A když už tak "slavnostně" zahajuji prodej ;-) tak ke dni otevřených dveří nabízím diáře za zvýhodněné ceny, a to diáře potažené japonským/italským papírem za 389 Kč (namísto 429Kč) a diáře potažené plátnem za 349 Kč (namísto 389 Kč). Objednávky přes mail: anyzovka@gmail.com Jedná se o tzv. vente éphémère - pomíjivou nabídku, která běží 24 hodin (do pondělí 2.12. do půlnoci). Tak akorát na to, abych stihla diář hodit do schránky cestou na letiště ;-) 

  



10 komentářů:

  1. Mám přání jedno veliký, diář od Oliv a Aný s hvězdičkama v mé kabele ulitý! Mailík už jsem napsala, své přání Ti popsala! Těším se jak malé děcko, od Vás kočky koupím všecko! Mávám z dálky do dálky , přeji krásný Adventní čas kdekoliv, kam letíš pa Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marcelko, krásně se ti to rýmuje :-) Diář ulitý bude a drátovaný srdce k tomu ;-)
      Děkuju moc a tobě v irské dálce jakbysmet!

      Vymazat
  2. Tak tě vítám na Fleru, jdu tam kuknout:-) Diáře jsou moc krásné!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi krásné, Zdeni! Škoda, že už mám...
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  4. A moc se Ti povedly ... nejvíc ten můj :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůů, jsou nádherné !!!!! Marki

    OdpovědětVymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...