středa 20. listopadu 2013

Mé diáře míří do obchodu



Plním si přání :-) O provensálském obchůdku provoněném levandulí, o poctivém řemeslu, o kreativních nápadech, o malých dárcích, které potěší... Třeba tak splním přání i vám :-)



Můj butik nese jméno Cigale & Olive {autour du monde} - česky Cikáda a Oliva {na cestě kolem světa}. Za Cikádu jsem já :-) Oliva je parťák na cesty. Oba symboly to provensálské. Proč na cestách? Inu, už jste zřejmě zaznamenali, že na místě neposedím :-) V mém obchůdku budou k mání nejenom má vlastní tvorba a provensálští (potažmo francouzští) designéři ale také mé coups de coeur* z cest-necest po celém světě. Proto :-)   

* srdeční záležitosti


První vlašťovkou jsou diáře na rok 2014. Tenhle jsem si navrhla sama sobě, světlounce krémový a růžová neonka, s logem obchodu. Uvnitř uspořádání pracovního týdne nalevo, napravo víkend a dostatek místa na poznámky. Nechybí plánovač dovolené (to je túze důležité), roční výhled na 2014 a 2015, české svátky a oslavenci, pár volných listů pro zapsání nápadů, DIY a jiných strašně důležitých věcí, kapsička na vizitky (kaváren a butiků, aby se bylo kam vracet). Vše uzavřeno na gumičku a místo záložky Eiffelovka :-)    




Já už mám diář 2014 téměř plný... třeba na Valentýna budu randit na nábřeží Seiny ;-)

Každý diář bude mít jinou obálku: dvojbarevné kombinace, japonské papíry, grafické vzory, paví oka, Liberty... Zavírání na gumičku, stužku či knoflík. Všitou textilní záložku. Představím vám je příští týden, kdy budou komplet hotové.



Prozatím vám nabízím stát se na pár minut designérem :-) Navrhni si vlastní diář 2014!
Obálka potažená tiskařským plátnem a gumička na zavírání, velikost A5 - 15x21cm (viz. můj diář). Barva plátna a gumičky podle vašeho výběru, možnost přidání/odebrání textilní záložky a kapsičky na vizitky. Jako bonus zdarma vám nabízím personalizaci vašeho diáře vyražením jména/loga na obálku.  
Na vytvoření vašeho ideálního osobního diáře máte týden, do středy 27.11. abych měla čas na zpracování. Pak sundávám pracovní zástěru, obouvám toulavé boty a odlétám na konec světa :-)   
Cena 340 Kč + poštovné Česká pošta, platba na český účet v korunách. Možnost platby v eurech, 14€ + poštovné na Slovensko. Do Francie osobní dodání v Aix en Provence či zaslání poštou z Provence.  

Oficiální e-shop se dolaďuje, objednávat můžete mailem na: anyzovka@gmail.com


Jaký bude váš diář? Těším se na vaše návrhy!


PS: kovová Eiffelovka je také skladem ;-) 39 Kč/ks do vyprodání zásob, 3,5cm x 7cm

18 komentářů:

  1. No páni! Aný, teda já smekám! Navrhla sis moc krásný diář! Mě by se takový osobní taky hodil, protože jinak používám Filofax, ale chtělo by to ještě jeden. Občas mi stránky nestačí :-) Osobně by se mi líbil v nějakém fotografickém a hlavně minimalistickém duchu. Prostě takový diář pro začínajícího fotografa. Ale kdybych si ho navrhovala sama, ztratilo by to kouzlo! Tak to vezmi třeba jako podnět k zamyšlení :-) A prosím Tě, ještě mi prozraď jednu věc ... ve Francii trvá den déle než u nás? Protože jinak nechápu, jak to všechno stíháš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, moc ti děkuju!! I za podnět k zamyšlení... tvůj fotografický diář se již tvoří ;-)
      Krásný víkend a pokračování mailem
      PS: ba ne, i my máme pouze 24 hodin :-/ škoda! potřebovala bych dvojitou dávku ... občas králíček Duracel vedle mě vypadá že mu dochází baterky :-D

      Vymazat
  2. Aka skoda ze nie som diarova.. Za svoj zivot som ich mala niekolko, ale ani jeden som nepouzivala. Nikdy som nemala pracu, kde by bolo treba zapisovat do diara.. Alebo mam pamat ako slon. A kedze asi B je spravne, tak hlasim, ze hmlu uz mame celkom kvalitnu, ale na tu smolu vobec nevonia levandulovo...
    Takze dnes bez mojho obligatneho aaaaaaach :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ochhhhhh :-(
      Já do diáře - kromě prácovních schůzek - zapisuju život :-) Toho si na nich cením a každoročně alespoň jeden musím mít. Jednak je to praktické - vždy vše dohledám, zapisuju i adresy objevených kaváren, butiků a vše kam bych se ráda vrátila, kde jsem byla a s kým, na jakém baletu jsem šla do Opery, když hledám fotky (a že jich mám statisíce) tak mi to pomáhá k určení přesného datumu a tak... Ale nejlepší na nich je prolistování zpátky pár let. Je to k nevíře kolik každodenních radostí člověk zapomene a jak to oživí uložené vzpomínky :-)
      Mlha na tebe čeká v Provence :-) A aktuálně v plánu na blogu je DIY ;-) Tak nezoufej!! Mlha bude, i levandulová ;-)

      Vymazat
    2. Ano... Z tohto uhla pohladu je diar nepostradatelny. A napadlo ma v suvislosti s tymi navstevami napriklad baletu.. Pises si aj co si mala oblecene? Lebo ved pocity su podmienene aj oblecenim... Ze na labutom jazere som mala cervene saty a nedokazala som sa stotoznit so ziadnou labutou...???? :))

      Vymazat
  3. Á sakra - musím si uvařit pořádný kafe! :) Hodně silný....stejně, jako je tahle výzva - beru!
    Pár dní budu přemýšlet...(stejně nic nevymyslím, ale to je fuk...).
    Jasně, že napíšu....jsem diářovááááá :-D
    Milovnice JH :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám že kafe k přemýšlení pomohlo!! Teda né to ouřednický :-) Nebo potřeba makronečku???
      Děkuju moooc!!
      Zdraví,
      holka diářovááááá bis :-)

      Vymazat
  4. No to je Aný skvělé... Výborný nápad!!! Popřemýšlím o návrhu... a moc Ti fandím. Ať se obchůdku daří..
    P.S. Ta záložka Eiffelovka nemá chybu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K originální zástěře musí být originální diář -. že mám pravdu? :)

      Vymazat
    2. Díky moooc, Moní!!! A těším se na tvůj návrh - laťka díky tvým úžasným zástěrám bude vysoko!!
      PS: "Ajfujovka" mi padla do oka... mini-kolekce Paris a Parisienne je ve výrobně ;-)

      Vymazat
    3. MÁŠ!! A platí to i opačným směrem ;-) Tvé zástěry se mi strašně líbí ale ve finále na tom budu asi jako Olivka - promenádovat se s nabělenou zástěrou po domě a do kuchyně bude mít vstup zakázán :-D

      Vymazat
  5. Na diáre tiež nie som, ale obchodíku držím palec !

    OdpovědětVymazat
  6. Teda, Any, drzim palce. Diar je skvostny,

    OdpovědětVymazat
  7. Já nevím co budu dělat zítra a ty už máš naplánovaného valentýna - ty se máš :-))) Krásné diářování !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám naplánované i vánoce 2014 ;-) A děkuju moc!!

      Vymazat
  8. Hoja, teprve objevuju novou kreaci. Smekam, gratuluju a doufam, ze se do buticku a hlavne za tebou jednou stavim ! Biz Pavla

    OdpovědětVymazat

Tento dialog je pro mne provensálským kořením - dodá blogu chuť a šťávu ;-)

PS: pokud nejste blogo-webo nadšenci, můžete komentovat pod rubrikou "Anonymní". Palec zde ovšem neotisknete, vaše jméno či pseudonym ano ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...